Jäsenkokoukset

Alta löytyy lisää tietoa Suomen Autopurkamoliiton jäsen kokouksista ja niihin liittymisestä.

Jäsenkokousten aikataulu

Liitto järjestää jäsenkokouksia säännöllisin väliajoin. Tällä hetkellä kaikki kokoukset järjestetään etäyhteyksien kautta. Tiedot jäsenkokousten päivämääristä löydät Suomen Autopurkamoliiton sivuilta.

Jäsenkokouksiin liittyminen

Liitto etäpalaverien järjestämiseen Vooler-palvelua, joka toimii verkkoselaimen kautta. Kokoukseen osallistuminen ei vaadi erillisten sovellusten asentamista, mutta käytössä pitää olla moderni verkkoselain. Suosittelemme selaimeksi Chromea ja Safaria (mac), mutta myös uusin Firefox, Edge ja Opera toimivat.  Vanha Internet Explorer ei valitettavasti toimi.

Kokouspalvelu avataan noin tuntia ennen kokouksen alkua, jonka aikan voit kokeilla että oma laitteesi toimii niinkuin pitää.

Kokoukseen pääsee osallistumaan klikkaamalla alla olevaa Liity kokoukseen -nappia.

Napin painamisen jälkeen aukeaa uusi sivu, johon syötetään oma nimi ja tarpeen mukaan myös kokouksen salasana, joka on lähetetty erikseen sähköpostitse.

Selaimen asetukset

Ensimmäisellä kerralla Liity kokoukseen -napin painamisen jälkeen ruutuun voi tulla pyyntö, jossa pyydetään pyytää lupaa käyttää mikrofonia ja kameraa. Tämä liittyy kokouspalveluun ja lupa sallitaan vain Vooler-sivuston kokouspalvelun käyttöön. Voit siis rohkeasti painaa Allow tai Salli -nappia, jolloin myös muut henkilöt kuulevat äänesi ja näkevät kuvasi.

Kokoukseen liittymisen jälkeen voit halutessasi klikata kamera-ikonia, jolloin videoyhteys suljetaan. Kuvaa ei lähetetä kun ikoni näkyy punaisena.

Alla esimerkkikuva lupakysymyksestä Firefox-selaimella: