22 syys
Autopurkamoliitto

Napapiirin autopurkamo ja –huolto Oy on purkamoliiton uusin jäsenyritys

Rovaniemellä toimipaikkaansa pitävä Napapiirin autopurkamo ja –huolto Oy on Suomen Autopurkamoliiton uusin jäsenyritys.

Huhtikuussa 2014 perustettu Napapiirin autopurkamo ja –huolto tarjoaa asiakkailleen käytettyjä, purkuautoista irrotettuja varaosia. Ne myös asennetaan paikalleen, jos asiakas niin haluaa.

– Töitä on ollut mukavasti, sanoo yrittäjä Jani Engelberg.

– Aloittavalla yrityksellä kovin homma on päästä ihmisten tietoisuuteen. Olemme kuitenkin saaneet lisää asiakkaita koko ajan. Osia kysellään eri puolilta maata.

Engelbergin kanssa Vasaratie 7:ssä sijaitsevassa Napapiirin autopurkamon ja –huollon toimipaikassa työskentelee huoltomekaanikko Matti Muranen. Yritys tarjoaa huolto- ja korjaamopalveluja autoille merkistä riippumatta.

Engelberg kertoo olleensa automies nuoresta saakka. Aikaisemmin hän korjasi autoja harrastusluontoisesti ja myi osia pois sitä mukaa kun nurkat niistä täyttyivät. Kokemusta kertyi etenkin volkkareista.

Napapiirin autopurkamo ja –huolto toimittaa kaukoasiakkaille varaosia matkahuollon välityksellä 1-2 päivässä. Korjaamoasiakkaat saavat tarvittaessa käyttöönsä sijaisauton veloituksetta.

>>> www.napapiirinautopurkamo.fi

 

Muita uutisia

08 joulu
Autopurkamoliitto

AUTOPURKAMOT TOTEUTTAVAT KIERTOTALOUSTAVOITTEET

Alla oleva juttu löytyy alkuperäisenä Uusio Uutisten verkkosivuilta.   EU-direktiivi ja kotimainen lainsäädäntö ovat edellyttäneet jo pitkään 95% kierrätysastetta autoille. Toteutuakseen tämä vaatii purkamoiden ja murskalaitosten saumatonta yhteistyötä.   Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikkien elinkaarensa päässä olevien autojen pitäisi tulla ensin purkamolle uusiokäyttöön ja vasta sen jälkeen ne voivat mennä materiaalihyödynnykseen. Nyt purkamoiden kautta kulkee […]

Lue lisää
26 touko
Autopurkamoliitto

Neljä viidestä toivoo: käytettyjä varaosia tulisi hyödyntää autokorjauksessa

Hyötyosina tunnettuja käytettyjä varaosia hyödynnetään autokorjaamoissa mahdollisuuksien mukaan toiminnan ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Vahinkokorjaamo Autoklinikan tuoreen tutkimuksen mukaan useimmat suomalaiset ovat tietoisia tästä. Neljä viidestä suomalaisesta jopa aktiivisesti toivoo hyötyosia käytettävän oman ajoneuvonsa vaurioiden korjaamisessa. Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeä osa liiketoimintaa myös vahinkokorjausalalla. Korjaustöiden ympäristövaikukseen on mahdollista vaikuttaa positiivisesti monin eri tavoin, joihin lukeutuvat esimerkiksi korkea […]

Lue lisää